Декларация за поверителност

Декларация за поверителност

Декларация за поверителност

Настоящата Декларация за поверителност обяснява каква информация събираме от вас, как я използваме и как я защитаваме. Моля, прочетете внимателно този документ, за да разберете нашите практики относно личната информация и как я обработваме.

  1. Събиране на информация: При определени обстоятелства можем да събираме лична информация от вас, като например име, електронна поща, адрес и друга информация, която вие предоставяте доброволно.

  2. Използване на информацията: Събраната от нас информация се използва за подобряване на нашите услуги, персонализиране на потребителския опит и осигуряване на ефективно обслужване на клиенти. Ние можем да използваме тази информация и за комуникация с вас, включително за отговаряне на вашите въпроси и изпращане на актуализации.

  3. Споделяне на информацията: Ние не споделяме личната ви информация с трети страни, освен ако това не е необходимо за предоставянето на конкретните услуги, за които сте се регистрирали.

  4. Сигурност: Прилагаме разнообразни мерки за сигурност, за да предпазим вашата лична информация от непозволен достъп, унищожение, загуба или изменение.

  5. Бисквитки и подобни технологии: Използваме бисквитки и подобни технологии, които ни помагат да разберем вашия опит с нашите услуги и да ги подобрим.

  6. Промени в Декларацията за поверителност: Можем да актуализираме тази Декларация за поверителност от време на време. Всяка промяна ще бъде публикувана на нашия уебсайт.

  7. Контакти: Ако имате въпроси относно нашата Декларация за поверителност, моля, свържете се с нас на нашата контактна форма.

С настоящата Декларация за поверителност потвърждавате, че сте запознати с нея и се съгласявате с условията й.